Bli franchisetagare

Resan är medlet och pausen är målet! Vill du vara med och säkerställa att våra kundlöften infrias och samtidigt bli en del i en verksamhet som både vill och kan göra skillnad för livet på väg? Ansök om att bli franchisetagare till vårt nya butikskoncept!

ploq-meny-255ITMpizza_1600x800

Bli franchisetagare i nytt butikskoncept

Nytt butikskoncept i anslutning till Shell – ett av världens starkaste varumärken!

Vill du vara med och säkerställa att våra kundlöften infrias och samtidigt bli en del i en verksamhet som både vill och kan göra skillnad? Vi ska erbjuda svenska konsumenter en bekvämlighetlösning med mat och dryck i fokus för människors behov, men också annat utbud och service som t ex biltvätt. Vill du vara en nyckelspelare i St1 Sveriges nya destinationsmål som startades upp hösten 2018 uppmanar vi dig att läsa vidare!

Som franchisetagare får du en avgörande roll i att säkra kundlöfte och lönsamhet i vårt framtida Convenience Retail-erbjudande, där du utvecklar och driver din lokala verksamhet i linje med verksamhetens övergripande strategier för att säkra konkurrenskraft och attraktion på marknaden. Vi söker dig som vill vara med och driva helt nya destinationsplatser runtom i Sverige dit människor beger sig på sin resa för att vårt attraktiva koncept är det som lockar. Det är du och dina medarbetare som gör skillnad och säkerställer upplevelsen. 

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av:

  • Butiksförsäljning

  • Att leda, utveckla och motivera medarbetare

  • Att öka lojalitet, merförsäljning och kundflöde

  • Resultat- och finansiell uppföljning och vad som driver en bra affär  

Du är en nyfiken person som ser möjligheter och tar personligt ansvar för helheten i din verksamhet. Du är duktig på att prioritera, är noggrann och har ett starkt driv. Du sätter kunden framför allt samtidigt som du är en förebild för dina medarbetare, som du coachar och motiverar.

Det är en fördel om du har drivit egen verksamhet tidigare. Du är väl förtrogen med datorer och har du erfarenhet av måltider och mat så är det meriterande.

Du kan förvänta dig att få arbeta med ett helt nytt butikskoncept och med starka varumärken.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring att bli franschisetagare.

Kontakta försäljningschef: Arthur Gutherc (Försäljningschef, PLOQ) Tel: 070-45 45 119

Focaccia